Inkoop van goud, zilver en munten

Uw goud, zilver en munten verkopen bij de Goudtaxatiebus

Bij een bezoek aan de Goudtaxatiebus kunt u na een vrijblijvende taxatie uw kostbaarheden ook verkopen. Onze taxateur zal de waarde van uw eigendommen bepalen en u een marktconforme prijs bieden. U kunt terecht bij de Goudtaxatiebus met goud, zilver, munten, horloges, diamanten en beleggingsgoud.

Gouden sieraden verkopen

Sinds de stijging van de goudprijs is het interessant geworden om gouden sierden te verkopen tegen een contante betaling. Vaak blijven kapotte of oude sieraden liggen of zijn deze juwelen uit een erfenis verkregen en niet helemaal uw smaak. De Goudtaxatiebus is onderdeel van het Goudwisselkantoor en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het in- en verkopen van goud. Laat uw gouden sieraden vrijblijvend taxeren in een Goudtaxatiebus of één van de vaste locaties in Nederland en België.

Zilveren sieraden en voorwerpen verkopen

Naast goud kunt u ook terecht met zilveren merk sierden of zilveren voorwerpen. U moet denken aan zilveren zakhorloges, zilver bestek, tafelzilver, kandelaars en andere voorwerpen die van zilver zijn gemaakt. Wellicht zijn uw eigendommen meer waard dan de zilverprijs! Naast het verkopen van uw zilver biedt de Goudtaxatiebus u de mogelijkheid om deze objecten te veilen in onze eigen Verzamelaarsveiling.

Gouden munten en zilvergeld verkopen

Zilveren guldens, tientjes en rijksdaalders. Vele mensen hebben deze verzameld of bewaard ten tijde van de invoering van de Euro. Deze oude zilveren munten zijn helaas niet meer inwisselbaar maar vertegenwoordigen vaak nog wel enige waarde. De Goudtaxatiebus staat voor u klaar om een munten om waarde te schatten. Tevreden? Verkoop uw zilvergeld tegen een contante betaling!

Verkoop uw gouden munten zoals Gouden Tientjes, Dukaten en gouden penningen van het Muntenhuis tegen een contante betaling. Bent u gestopt met verzamelen en wilt u wel eens weten wat uw verzameling gouden munten waard is? Kom snel langs voor een vrijblijvende taxatie en verkoop uw gouden munten tegen een marktconforme prijs.

Dental goud of tandengoud verkopen

Dental goud wordt ook wel tandgoud of tandheelkundig schroot goud genoemd. Dit kunnen gouden kronen, bruggen of slijpafval zijn. Dental goud wordt in verschillende soorten goud aangeboden. Heeft u nog tandengoud en doet u er niks meer mee? Kom langs in één van de locaties.

Beleggingsgoud zoals baren en munten verkopen

Heeft u gouden baren of munten die u wilt verkopen? Wij kopen alle soorten gouden munten en baren tegen scherpe prijzen. Krugerrand, Maple Leaf of American Eagles in bezit? Laat u goed informeren door de taxateurs van de Goudtaxatiebus. Deze kunnen u beleggingsgoud taxeren en wellicht contant uitbetalen tegen goede prijzen.

Inkopen van goud, zilver en munten

In de Goudtaxatiebus hebben wij een aparte taxatieruimte. Dit is om uw privacy en veiligheid zoveel mogelijk te garanderen. Onze taxateurs zullen uw waardevolle spullen testen en wegen. Dit vindt in uw bijzijn plaats zodat u ziet wat er met uw spullen gebeurt
Nadat de taxateur de waardevolle spullen heeft getest en gewogen zal hij uw eigendommen taxeren. Dit is volledig vrijblijvend.

Direct contant geld voor uw kostbaarheden

Wanneer u tot overeenstemming bent gekomen en u wilt uw spullen verkopen kunnen wij u contant of per bank uitbetalen. Voor het verkopen van alle edelmetalen is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Onze taxateurs zullen u dan ook vragen om deze te tonen.