Verkoop van goud, zilver en munten

Verkopen van goud

Naast het inkopen en verpanden van goud verkopen wij ook goud en zilver. Goud en zilver verkopen wij in verschillende vormen. Wij verkopen goud in vorm van baren of munten. Laat u adviseren door een van onze medewerkers op Goudtaxatiebus of bestel u goud en zilveren in een van onze Goudwisselkantoren.

Gouden baren kopen bij de Goudtaxatiebus

Wilt u beleggen in goud of uw vermogen zeker stellen? Dan zijn goudbaren, naast munten, een goede keuze. Goudbaren zijn altijd van zuiver goud en hebben een gehalte van 999/1000.

goudbaar

U kunt bij ons alleen nieuwe goudbaren kopen van Umicore. Umicore goudbaren zijn wereldwijd bekend dus ook overal weer inwisselbaar. Bent u geïnteresseerd in goudbaren? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten. U kunt natuurlijk altijd voor een vrijblijvend gesprek langs komen bij een kantoor bij u in de buurt.

Gouden munten kopen

Wilt u beleggen in gouden munten of uw verzameling aanvullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in munten hebben wij een alle kennis in huis. U kunt bij ons beleggingsmunten kopen zoals de Canadese Maple Leaf, Krugerrand of American Eagles kopen. Deze gouden munten worden ook wel troy ounce munten genoemd. Maar u kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een gouden tientje of een gouden dukaat.

Zilveren baren kopen

Voor zilveren baren kunt u ook bij ons terecht. Wilt u beleggen in zilver? Kom naar onze kantoren en laat u goed voorlichten. Bij het aanschaffen van zilveren baren moet u rekenen op 21% btw. Deze belastingregel geldt alleen op zilverbaren. Onze zilverbaren worden geleverd door Umicore. Deze baren zijn van zuiver zilver 999/1000 en worden nieuw aan u aangeboden.

Zilveren munten

U kunt bij ons beleggingsmunten kopen in vorm van troy ounces. Dat kunnen bijvoorbeeld Maple Leafs zijn. Ook kunt u bij ons kilo’s zilvergeld kopen. Deze kilo zakken bevatten o.a. guldens, rijksdaalders en tientjes. Deze vorm van beleggen kan heel interessant zijn omdat, tegenover zilverbaren, geen btw wordt berekend.

Munten verzamelen?

Wilt u munten sparen of uw verzameling aanvullen kan dat natuurlijk ook. Met onze jaren lange ervaring in de muntenhandel hebben wij een grote voorraad zilveren verzamelmunten van het Nederlands Koninkrijk.

Ook kunt u bij ons jubileum munten of speciale uitgiftes kopen. U moet dan denken aan Euro setjes, losse euro’s of zilveren vijfjes en tientjes.

Voor vragen over goud, zilver en munten kunt u contact opnemen met een Goudtaxatiebus bij u in de buurt. Zoek een locatie in uw regio!