Verpanden bij de Goudtaxatiebus

Wat is verpanden?

Verpanden wordt ook wel belenen of terugkoop genoemd. Met verpanden wordt een lening verstrekt met uw kostbare of dierbare spullen als onderpand. Uiteindelijk
dient u het verpandingsbedrag plus rente terug te betalen in een afgesproken termijn. Op deze manier hoeft u niet uw spullen tegen een lagere marktwaarde te verkopen.

Wat kunt u verpanden?

Bij de Goudtaxatiebus kunt u uw goud en zilver in de vorm van sieraden, munten of baren verpanden tegen een periode van 2 maanden. Ook kunt u collecties munten, postzegels of bankbiljetten verpanden.

Hoe werkt verpanden?

Met een bezoek aan onze Goudtaxatiebus worden uw sieraden of munten getoetst op echtheid. Als de echtheid en zuiverheid is vastgesteld worden uw eigendommen gewogen. Zo wordt de maximale hoogte van de verpanding vastgesteld. Na het overeenkomen van de hoogte van uw verpanding zal de taxateur u vragen om zich te legitimeren. Na het invullen van de verpandingsformulier ontvangt u direct het verpandingsbedrag. Dit kan in contant geld of worden overgemaakt op uw bankrekening.

Het verpanden of verkopen van uw eigendommen vindt plaats in een apart ruimte. dit om uw privacy en veiligheid zoveel mogelijk te kunnen garanderen.

Waarom verpanden?

Verpanden of belenen is een makkelijke en snelle manier om geld te lenen omdat uw eigendommen als onderpand dienen. Wat ook een groot voordeel is dat u niet uw eigendommen hoeft te verkopen. Misschien bent u eraan gehecht of brengt het bij verkoop veel minder op.

Waar kunt u verpanden?

De Goudtaxatiebus biedt u de mogelijkheid kostbaarheden te verpanden in uw eigen woonplaats of regio. Met meer dan 50 locaties in Nederland is er altijd een kantoor bij u in de buurt. De openingstijden kunnen variëren dus kijk goed op de website. Voor een snel overzicht kunt u onze routeplanner gebruiken.

Voor verdere vragen over verpanden, verkopen of beleggen kunt u contact op nemen met een Goudinkoop bus bij u in de buurt. Onze Goudtaxatiebus en Goudwisselkantoor locaties zijn onderdeel van het familiebedrijf de Ruiter. Al meer dan 25 jaar ervaring in goud, zilver en munten.